tuinen van papier

Behangkunstenaars Marcelo Gimenes en Jaap Snijder hebben een 'vergeten' Nederlandse ambacht na ruim 200 jaar weer nieuw leven ingeblazen. In opdracht geschilderde behangsels worden in een hedendaagse stijl volledig met de hand vervaardigd, net als in de 17e en 18e eeuw.


 

Het beschilderen van behang is een nauwkeurig proces waar kleuren, vormen, perspectief en lichtval goed op elkaar moeten aansluiten om wanden te transformeren tot illusionistische landschappen.

 

“Onze behangschilderijen zijn een contemporaine versie van de historische voorgangers." Lees hier meer of bekijk de verschillende  artikelen in onze nieuwspagina.Handgeschilderd behang

De basis van ons behang is vliespapier of zijde beschilderd met watergedragen verf.  Samen met onze opdrachtgevers bepalen wij de voorstelling en de gewenste sfeer zodat het eindresultaat een persoonlijk statement wordt.

 

Hoe wij precies werken leest u in dit artikel: 'De opdrachtgever aan zet!'.

 

Showroom en atelier Rotterdam

Hier kunt u voorbeelden van ons handbeschilderde én gedrukte behang bekijken.

 

Wij informeren u graag over het creëren van uw eigen, op maat gemaakte behang of behangschilderij.

 

Maak hier afspraak  voor een vrijblijvend advies of bel 06-414 91 226actueel:

Behangkunstwerk tot  31 oktober 2020 terug in Pop-up Museum  Oud Amelisweerd

tevens als  reproductie hier verkrijgbaar.


online shop met gedrukt behang

Onze handbeschilderde dessins worden als gedrukt behang verkocht. Meeste ontwerpen worden per baan verkocht zodat je nooit teveel hoeft te bestellen.

Het behang wordt duurzaam geproduceerd in Nederland.

 

Bekijk onze webshop voor de verschillende patronen, stijlen en kleuren. Het is ook mogelijk kleuren, materialen en dessins op maat aan te passen.

 

Neem contact met ons op voor gratis kleurstaaltjes, advies of informatie.