13. oktober 2019
Een interview in het het vakblad Metier Arts&Crafts. Over onze werkwijze en motivatie van Snijder&CO als als moderne behangselschilder en onze zoektocht naar dit prachtige Nederlandse erfgoed.

27. september 2019
Eind mei zijn wij in opdracht van museumwoning Huis van Gijn gestart met de reconstructie van een zwaar beschadigd behang uit het begin van de 20e eeuw.

04. september 2019
Onlangs verscheen een mooie reportage over behangkunstenaars Snijder&CO door Elsbeth Grievink in Harper's Bazaar (Hearst magazines) met prachtige foto's van Inga Powilleit. Lees hier het hele artikel.

22. mei 2019
Museum Nairac presenteert in de tentoonstelling ‘Gezocht M/V’ een mix van design, fotografie, textielkunst en fashion. In de tentoonstelling zijn inspirerende samenwerkingen van kunstenaarsduo’s te zien.

01. mei 2019
Toen wij in 2013 begonnen met het schilderen van behang werden wij pas bewust van de omvang en het belang van deze Nederlandse ambacht. Het is fascinerend om te ontdekken hoe men destijds met de juiste effecten lege muren transformeerden tot illusionistische landschappen. Duizenden vertrekken hebben minstens één 'kamer in het rond' gehad.

15. april 2019
Art&Design studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam bezochten begin april ons atelier en showroom aan de Koningsveldestraat.

14. maart 2019
In de praktijk blijk het voor veel opdrachtgevers overweldigend om alle mogelijkheden van handgeschilderd behang te overzien maar het is nodig om het mooiste resultaat te krijgen. Vaak blijkt na doorvragen dat er toch sterke voorkeuren zijn voor bepaalde vogels of bloemen. Dan begint voor ons de uitdaging pas echt!

03. maart 2019
Op 28 februari presenteerde BNO IMG LAB het event 'Design duo's' in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Hier een impressie van onze presentatie aan vakgenoten uit de wereld van design.

06. februari 2019
Behangkunst Snijder&CO op TV en Radio in het kader van onze openstelling tijdens Art Rotterdam 2019.

25. januari 2019
Een nieuw handgeschilderd behang geïnspireerd op op "De menagerie van prins Willem V" (het Koninklijke behang uit Paleis Huis ten Bosch geschilderd door Aert Schouman einde 18de eeuw).

Meer weergeven