15. april 2019
Art&Design studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam bezochten begin april ons atelier en showroom aan de Koningsveldestraat.

14. maart 2019
In de praktijk blijk het voor veel opdrachtgevers overweldigend om alle mogelijkheden van handgeschilderd behang te overzien maar het is nodig om het mooiste resultaat te krijgen. Vaak blijkt na doorvragen dat er toch sterke voorkeuren zijn voor bepaalde vogels of bloemen. Dan begint voor ons de uitdaging pas echt!

03. maart 2019
Op 28 februari presenteerde BNO IMG LAB het event 'Design duo's' in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Hier een impressie van onze presentatie aan vakgenoten uit de wereld van design.

06. februari 2019
Behangkunst Snijder&CO op TV en Radio in het kader van onze openstelling tijdens Art Rotterdam 2019.

25. januari 2019
Een nieuw handgeschilderd behang geïnspireerd op op "De menagerie van prins Willem V" (het Koninklijke behang uit Paleis Huis ten Bosch geschilderd door Aert Schouman einde 18de eeuw).

11. januari 2019
Geïnspireerd op de kleurrijke landschappen van de Boheemse kunstenaar J.W. Bergl (1718-1789) in het Weense paleis Schönbrunn hebben wij een nieuw handgeschilderd behang gemaakt. Net keizerin Maria Theresa van Oostenrijk kun je ronddwalen in een illusionistische tuin met boomvarens, exotische planten en vogels.

25. december 2018
Tijdens open dagen bij het atelier maakte het publiek kennis met het traditionele ambacht van handgeschilderd behang, met specifieke aandacht voor de Europese beïnvloeding van de Nederlandse behangsels.

27. augustus 2018
In de Residence van september 2018 Heeft Ellen Leijser een tekst geschreven over ons werk. "Jaap Snijder en Marcelo Gimenes hebben een uniek beroep, waarbij kunst en interieur op een vanzelf- sprekende manier versmelten. ze zijn de enigen ter wereld die uniek, handbeschilderd behang speciaal voor een specifieke ruimte maken."

22. augustus 2018
De Magnolia bloeit maar kort, maar de bloemen zijn prachtig van vorm en kleur. Om langer van deze prachtige bloemen te genieten hebben wij een nieuwe nieuwe collectie uitgebracht geïnspireerd op deze prachtige boom.

02. juli 2018
Op vrijdag 29 juni vond de tweede editie van MOA-Café plaats met Snijder&CO hand-painted wallpaper en RENÉ DESSING, directeur SKBL Stichting Kastelen Buitenplaatsen en Landgoederen. De gasten werden geinterviewd door Yvonne Ploum, directeur van Museum Oud Amelisweerd.

Meer weergeven