Tulpenboom als behang

Elk jaar genieten wij van de prachtige bloeiende Magnolia's in de tuinen,de vorm van de boom, de enorme hoeveelheid bloemen en de kleurenvarianten.

Het was daarom hoog tijd voor een groot behangstuk van ruim 12 m2. Hier hebben wij in het voorjaar ruim twee maanden aan gewerkt. In die periode konden wij namelijk de verschillende bomen bestuderen totdat de laatste bloem in mei op de grond viel.

werkwijze

Op de groengrijze achtergrond hebben de boom langzaam opgebouwd. Door de indeling van de bloemen zo gelijk mogelijk te maken ontstaat er een behang waarbij de natuurlijke flow in het eindresultaat toch een mooie cadans maakt. Dit onderscheid een 'gewoon' kunstwerk van een behangdessin, het moet tenslotte ook passen in een interieur. Met veel plezier hebben wij tot slot de witte vlinders en kleine miertjes toegevoegd.


verkrijgbaar als gedrukt behang

Het originele behangschilderij is op hoge kwaliteit in gescand en daarna in gedrukte vorm uitgebracht. Er zijn 4 varianten gemaakt met subtiele tinten die in elk interieur toepasbaar zijn. Dit bijzondere behang is vanaf nu te koop in onze webshop. Het behang is 3 meter hoog en kan al vanaf 139 cm breed besteld worden (dit zijn 3 banen). Vervolgens kun je per baan het ontwerp verlengen tot een breedte van 386 cm (prijs vanaf 125 euro voor 3 banen )

 

Bekijk hier ook het filmpje of neem een kijkje in de online shop.